Hvis du har fået hjertet til at udføre, ønsket om at underholde og viljen til at lykkes, muligvis den magiske forretning for dig. Linjen af arbejde betragtes som ikke konventionelle af de fleste mennesker, men medmindre du er ligesom de fleste mennesker, bør dette være ikke et problem for dig.

Du har besluttet at indlede en karriere, der involverer forbinder med publikum af underholdende dem med magi og illusioner. Du har arbejdet på dine færdigheder, din præsentation og dit show. Nu er du klar til at komme derud og finde folk, der gerne vil se dig optræde.

Der kan få tricky, fordi med så megen konkurrence derude, at være god til dit show ikke kan være det eneste krav til at få bookinger. Og medmindre du er villig til at gøre nogle mere arbejde og at vente frugten af dette arbejde til at betale, kan du blive skuffet over manglen på jobs du kan få for dig selv. Men hvis du er villig til at stå distancen, lære at finde og få ydeevne koncerter vil i sidste ende betale med resultater du kan aldrig har oprindeligt forestillet.

Første ting du bør vide er, hvad slags publikum, du ønsker at udføre. Er du mere tilbøjelige til at arbejde med børn? Eller er en mere moden, corporate miljø mere din smag? Vær ikke bekymret nu med hvad er mere økonomisk givende. Ideen er at få dig udføre på din bedste, fordi det øger dine chancer for henvisninger og gentage bookinger.

Når du har oprettet din målgruppe og du har oprettet det bedste show kan du for det, kan du gå ud hverve bookinger for din præstation. Men før du gør, det vil gøre dig en verden af godt at have en video-præsentation af en af dine forestillinger (helst med målgruppe af dit valg). Dette er så at når du nærmer potentielle kunder, du vil kunne demonstrere dine færdigheder og hvordan dit publikum reagerede på din præstation. En prospektiv klient er får slags oplysninger vigtig, da den besvarer deres bekymring for din effektivitet som entertainer. Når der har været afgjort, har det øger chancerne for at du får tildelt projektet.

Efter at skabe din demo video, skal du kigge på din kalender til at se hvilke tidspunkter af året gør holde din målgruppe de fleste af dens begivenheder, der vil blive brug for dine tjenester. Hvis du planlægger at udføre for virksomhedsbrugere, vil det være bedst at tage til efterretning af virksomhedens årlige konventioner eller salg stævner. Bemærk også arrangørerne, der vil planer om sådanne begivenheder og opfordring til at informere dem om dine tjenester. Denne indledende appel er beregnet til at introducere dig selv. (Din demo video vil være vigtigt her.)

Dog, at et opkald bør følges op af mindst 2 mere i løbet af et kvartal. Sørg for, at du inden for arrangørens radar især en måned før de begivenheder, du målretter finder sted. Hvis du ringer for tidligt og ikke følge op, kan de glemme alt om dig. Men hvis du ringer for sent, du måske glip af muligheden for og en anden ville have snapped op koncerten.

Hvis du er parat til at gøre nogle pro-bono arbejde eller for en meget lav afgift, derefter deltage i så mange turneringer som muligt vil få dig udsat for så mange mennesker som muligt. Som flere og flere mennesker får at vide du og dit show, interesse kan tromme og anmodninger for bedre betaler gigs kan komme.

Endelig, hvis du er virkelig engageret til faget af magi og illusion viser, vil det hjælpe til at være medlem af magiske guilds og samfund som internationale broderskab af tryllekunstnere, samfundet af amerikanske tryllekunstnere eller samfund af unge tryllekunstnere. Disse grupper kan hjælpe dig med din magiske færdigheder, men også i at få dig anerkendt i det område, du er baseret i.

Med alle disse oplysninger i at få din næste koncerter, det kan ikke understreges nok, at du skal være dedikeret til denne form for arbejde. Det er ikke den letteste og belønningen kan lader meget tilbage at ønske især hvis du lige er startet.

Men hvis dit ønske om at underholde og interagere med dit publikum er ægte, de vil være i stand til at føle, og forbinde med dig igen. Det er langt den mest effektive grundlag for at få bedt om at udføre igen – belønninger som blot målt ikke i penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *