Global positioning-teknologi bruges i de fleste af dagens GPS og auto navigationssystemer. Sandheden af sagen er, at denne teknologi, mens en gang forbeholdt de rige nu er rislende ind i mainstream Amerika. Vi ser denne teknologi i mobiltelefoner for at bistå med 911 opkald. Vi ser denne teknologi i biler for at spore og muligvis hente dem hvis de er stjålet. Vi ser også denne teknologi, der anvendes til at hjælpe tabt dyr finder vej tilbage til hjem for deres familier. Sandheden af sagen er, at der er mange måder i hvilken GPS teknologi er i øjeblikket at gøre vores liv lettere.

Nedenfor finder du en lang række anvendelsesmuligheder for GPS og auto navigation system teknologi, der i øjeblikket eksisterer. Endnu mere forbløffende er, at nye opdagelser af disse teknologier gøres hver dag og over tid vil der være en endnu større vifte af metoder til at udnytte denne teknologi til gavn for samfundet.

1) holde styr på teenagere og børn ved hjælp af tjenester såsom uLocate kommunikation. Denne teknologi kan du spore medlemmer af din familie af deres mobiltelefoner. Med et klik på en knap på din mobiltelefon eller blot tracking hjemmefra via internettet kan du finde alle medlemmer af din familie, som er i færd med deres mobiltelefoner. Fordelene ved denne funktion til din fred i sindet alene er værd det månedlige abonnementsgebyr, som kan være så lav på $4 om måneden afhængigt af, hvilken tjeneste, du vælger.

2) at holde styr på ældre. Dette er især nyttigt, hvis du har en elsket en, der lider af Alzheimers eller en anden form for demens. Teknologier forbedrer kontinuerligt, og forhåbentlig vil nå et punkt meget snart hvor ID armbånd meget som medic alert armbånd vil tillade GPS tracking, er endnu mere pålidelige for ældre. Relief af at vide, at du kan finde din elskede, selv om han eller hun har undret mig ud og glemt hvordan man kommer hjem er noget, du virkelig ikke kan sætte et prisskilt på.

3) tabte kæledyr. Jeg nævnte det tidligere, men det er værd at gentage. Teknologien findes at have dit kæledyr implanteret med chips eller endda at have chips placeret i kraver, så du kan let finde dine dyrebare pet uden tilbragt endeløse timer af søgning og fløjtede. Den virkelige skønhed er, at du ikke behøver at tilbringe timer trøstende triste børn; Du kan tage dem til computeren og lad dem hjælpe dig spore Fido.

4) at finde genveje langs din rute til arbejde, jobsamtaler, vigtige møder, konventioner og personlige aftaler. Det er fantastisk, hvis du kører ind i en tid crunch eller værre har brug for en alternativ rute som følge af en trafik syltetøj eller road lukning.

5) GPS-teknologi giver mulighed for sikkerheden i mange biler, der udnytter på Star teknologi samt. Denne teknologi kan ikke kun spore placeringen af bilen men også bruges til at tilkalde hjælp i nødsituationer. Denne enhed aktiveres ved et tryk på en knap og kan endda bruges af små børn i nødsituationer.

Der er mange gode måder at GPS og auto navigationssystemer og teknologi bliver brugt hver dag til at forbedre vores liv og give dig fred i sindet. Metoderne nævnt ovenfor er simpelthen prikken over i’et.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *